Hovězí žebra na šalvěji

Hovězí žebra na šalvějiJako inspirace sloužil tento recept, který jsem mírně upravil, dle mých chuťových preferencí a protože jsem si tak trochu chtěl víc užít tu chuť šalvěje ve spojení s masem. Ono udělat to jako vždy a přidat šalvěj mi přišlo jako zbytečné pro otestování té pravé chutě.

Čas receptu: příprava 5 minut, pečení 4 hodiny

Suroviny na 3-4 porce:

  • 1,5 kg hovězích žeber
  • 2 střední cibule či jedna větší
  • 3 stroužky česneku
  • 3 snítky šalvěje
  • 1-2 pol lžíce celozrnné hořčice
  • 1 dl hovězího vývaru

Postup:

  1. Cibuli nakrájíme a společně s česnekem vyložíme na dno pekáčku.
  2. Přidáme šalvěj a trochu hořčice a zalijeme vývarem.
  3. Přidáme žebra a zakryté dusíme 4 hodiny v troubě při 160°C.
Reklamy

Zde můžete nechat svůj komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s