Klobásky na zelí

Takže dnešní recept bude jen taková rychlovka, jsem utahaný a děláme něco co přihodím jiný den. Kouzlo tohoto jídla je, jako u většiny, prostě v jednoduchosti. Surovin na to potřebujeme sotva pět a takové jídlo je zárukou dobré a vyvážené chuti.

Čas receptu: příprava max 5 minut, pečení 20 minut

Suroviny:

  • libovolný počet klobásek
  • pár bobkových listů (5+-)
  • pár kuliček celého nového koření
  • pár kuliček celého pepře
  • 1 balení kysaného zelí (500 g)

Postup:

  1. Zelí vyložíte do pekáčku a položíte na něj vše koření, snažte se slít většinu vody.
  2. Klobásky propíchejte z obou stran mírně vidličkou, aby nepraskly v troubě.
  3. Předehřejete troubu na 180°C a pečete 20-30 minut podle druhu klobásek dokud zelí nezačne na okrajích hnědnout.
Reklamy

Zde můžete nechat svůj komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s